Tien verassingen op Hubertus Wild Party

Foto:

Op zaterdag 29 november is Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem het toneel van de eerste editie van Hubertus Wild Party. Het feest wordt georganiseerd door Rotary Rozendaal Veluwezoom en de opbrengst is bestemd voor Stichting Leergeld Arnhem. Het programma is een verassing, maar dat Introdans komt optreden staat wel vast. Kaarten kosten 35 euro en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop.  

Het is helaas in steeds meer gezinnen niet haalbaar om kinderen te laten meedoen bij een vereniging, sportclub of muziekles. Ook de – extra – kosten die de school met zich meebrengt voor bijvoorbeeld schoolbenodigdheden, kamp of excursie zijn voor een groeiend aantal gezinnen niet meer op te brengen. Een beroep op de bijzondere bijstand of een andere voorziening is soms bovendien niet of niet tijdig mogelijk. In Arnhem en omgeving praten we over meer dan 5.000 kinderen. De Stichting Leergeld Arnhem en omstreken stelt zich ten doel om kinderen uit Arnhem en omgeving wel de mogelijkheid te bieden om mee te doen met sport, muziek of andere kunstzinnige vorming. 
Informatie
Hubertus Wild Party, zaterdag 29 november 2014; Tijd: 20.30 – 00.30. Locatie: Stadsvilla Sonsbeek; Tickets € 35,00, inclusief welkomstdrankje en hapjes. Kaarten zijn verkrijgbaar via leden van Rotary Rozendaal Veluwezoom of [email protected].
Rotary Rozendaal Veluwezoom organiseert dit nieuwe evenement in samenwerking met diverse partijen en doen dit geheel belangeloos. Burgemeester Herman Kaiser, Seger van Voorst tot Voorst van Nationaal Park De Hoge Veluwe en (voormalig) directeur Hedwig Saam van Museum Arnhem vormen het comité van aanbeveling voor de ‘Hubertus Wild Party’. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
hubertus-wild-party-arnhem
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen