Brigant Arnhem: Bierproeverij, Club en Sendelica

Programma Cafe Brigant donderdag 27 t/m zaterdag 29 november

Donderdag 27 november: BIERPROEVERIJ
Aanvang: 20:00 Kosten: € 17,50
Uitleg over het brouwproces, zes uitzonderlijke bieren proeven (à 15 cl) en dan zelf de bieren aan de hand van een formulier beoordelen. Met daarbij ook nog een kleine bierkennisquiz. Voor de liefhebbers! Aanmelden via: [email protected]
Vrijdag 28 november: Club Brigant
Zaal open: 22:00 – 03:00 Entree: gratis (na 00:00 € 5,-)
Elektronische Dance avond met ditmaal als line up: Kontra Kollectief met een vijf uur durende set!!! Kontra Kollectief draaide ook op De Nacht van de Mode met hun bass secrets set.
Zaterdag 29 november: SENDELICA (UK)
Zaal open: 20:00 Entree: € 8,- online en vvk € 10,- deur
Sendelica’s muziek wordt wel eens omschreven als een band die de hypnotiserende puls van Can, de impressionistische atmosferen van Pink Floyd, de gemotoriseerde proto-punk van Neu!, de ruimte verkennende gitaar pyrotechniek van Hendrix en de buitenaardse ambience van The Orb weet te combineren. Goede psychedelische muziek behoeft geen hulp van psychotrope stoffen om de luisteraar naar een veranderde geestelijke toestand te brengen. 
De combinatie van kristalhelder kanaliserend gitaarspel, slagwerk, keyboards / theremin, houtblazers en af en toe een milde sax is niets minder dan subliem. Dit wordt bevestigd als je voeten de grond verlaten hebben op de klanken van deze atmosferische space-rock en het gitaarspel van Pete Bingham. De muziek van Sendelica klinkt als de late 70′s Pink Floyd op hun best en is space-rock op het allerhoogste niveau. 
Liefhebbers van Neu!, Hawkwind en het oude Pink Floyd mogen dit niet missen. Te meer daar het de allereerste keer is dat deze band uit Wales in Nederland is!
Brigant, Apeldoornsestraat 4a te Arnhem. Website: www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen