Tweede editie Wijvenkraam Arnhem

Foto:

Na een succesvolle eerste editie van Wijvenkraam op zondag 29 juni jl in de Eusebius in Arnhem volgt een tweede op zondag 2 november. Wijvenkraam is een vlooienmarkt voor ‘meiden’ waarin niet allen gesnuffeld kan worden tussen de kledingrekken, maar ook kan worden gedanst en genoten kan worden van horeca.

Vintage, tweedehands, jurkjes, schoenen, sieraden, zelfgemaakte spullen, drankjes, muziek, dj’s, design en alle andere dingen waar vrouwen niet zonder kunnen. Het is niet alleen maar een vooroordeel, dat de dames voor een handtas of een paar aparte schoenen hun laatste cent uitgeven en in sommige gevallen zelfs hun partner in willen ruilen! Wie niets liever doet dan de hele dag shoppen of oude spullen verkopen om nieuwe aankopen te kunnen doen, is bij Wijvenkraam op de juiste plaats. 
Wijvenkraam is een mode-, 2dehands- en designmarkt met de focus op kleding, sieraden en accessoires voor vrouwen van alle leeftijden. Met liefde voor detail creëert Wijvenkraam een heel eigen shoppingsfeer. Het unieke van Wijvenkraam zijn de zelf gemaakte en/of ontworpen producten waar soms maar een enkel exemplaar van bestaat. Perfect tijdverdrijf op jouw zondagmiddag en (ook weer) niet alleen voor de meiden!
Wijvenkraam, zondag 2 november 2014 van 11.00 – 17.00 uur, locatie Eusebiuskerk Arnhem. Meer informatie: www.wijvenkraam.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
wijvenkraam
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen