Beeldende Kunst Arnhem presenteert derde editie ‘B hungry & get fed’

Foto:

Na een succesvolle start in 2013 organiseert Beeldende Kunst Arnhem een nieuwe editie van B hungry & get fed. Kunstenaars krijgen de kans om hun plannen voor ondernemers en publiek te pitchen op vrijdag 31 oktober om 16.00 uur in De Coehoorn. 

Vanuit de ervaring dat feedback van anderen een belangrijke prikkel is om je eigen plan in beweging te krijgen, stimuleert B hungry & get fed creatieve ondernemers om hun projectidee voor publiek te pitchen. Met de reacties uit de zaal krijgen de pitchers zicht op de kansen voor hun plannen en breiden zij hun netwerk uit met potentiële partners en opdrachtgevers. Vooraf krijgen de deelnemers een pitchtraining gericht op het verwoorden van de essentie van hun projectidee.
 
B hungry & get fed is een format van trainer en moderator Marlies Leupen. Vanuit een brede praktijkervaring geeft zij al jaren trainingen op het gebied van ideeontwikkeling en presentatie. Doorgaans in opdracht van Cultuur-Ondernemen in Amsterdam en bkkc in Tilburg. Sinds 2013 ook in samenwerking met het platform Beeldende Kunst Arnhem. 
KUNSTwerkt
Op 31 oktober pitchen de beeldende kunstenaars Caroline Agelink, Laura Casa Valle, Anne ten Ham, Suzanne Valkenburg en Casper Verborg en ontwerper/uitvinder Arnout Visser. In de zaal zit ook dit jaar ook een jury die een kunstenaar selecteert voor een vervolgtraject bij KUNSTwerkt (kunstwerktgelderland.nl), een initiatief van Cultuurmij Oost dat beeldend kunstenaars en opdrachtgevers samenbrengt om innovaties te bevorderen.
 
Beeldende kunst Arnhem 
B hungry & get fed wordt georganiseerd door Beeldende Kunst Arnhem, een platform waarin zeventien professionele beeldende kunstinitiatieven uit Arnhem vertegenwoordigd zijn. Beeldende Kunst Arnhem heeft van de gemeente Arnhem de opdracht gekregen om de aandacht en de markt voor beeldende kunst te vergroten bij publiek en bedrijfsleven. Beeldende Kunst Arnhem doet dit door kansen te signaleren en daarop in te spelen met projecten en een gezamenlijke marketing. Hierdoor worden beeldend kunstenaars sterker voor het voetlicht gebracht. Het gaat daarbij om zowel jonge talenten als kunstenaars die al lang(er) bezig zijn. 
B hungry & get fed, vrijdag 31 oktober in De Coehoorn, Coehoornstaart 17 in Arnhem. Deur open 15:45 uur, start presentaties 16:00 uur, einde presentaties 18:00 uur, netwerken tot 19:00 uur. Entree: gratis!
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen