Open Huis Rozet Arnhem

Op zondag 31 augustus 2014 presenteert Rozet Arnhem zich ook dit jaar tijdens het Open Huis. Gedurende de middag zijn er activiteiten en is er een interactief programma voor jong en oud.

Op verschillende plekken in en rond Rozet vinden tal van activiteiten plaats. Er worden presentaties gegeven uit alle disciplines (dans, theater, muziek, literatuur, beeldende kunst, fotografie, street art, etc.) die bezoekers van Rozet een voorproefje geven op het jaarprogramma 2014/15. 
Naast een boekenmarkt worden er speurtochten gehouden en kunnen kinderen met het poppenhuis spelen. Net als vorig jaar krijgen bezoekers de gelegenheid hun schaaktalent te tonen. Buiten het gebouw gebeurt ook van alles. Tegenover Rozet ligt het Feestaardvarken waarop wordt gedanst i.s.m. Kunstbedrijf Arnhem. 
Slag om Arnhem
Vanaf september staat Arnhem in het teken van de Slag om Arnhem. In het Erfgoedcentrum en in heel Rozet wordt een presentatie ingericht met de ondertitel De lege stad, een verwijzing naar Arnhem tijdens de evacuatie in september 1944. Tijdens het Open Huis maken bezoekers kennis met deze ingrijpende periode uit onze geschiedenis.
Open Huis Rozet; zondag 31 augustus van 13.00 tot 17.00 uur. Alle ‘bewoners’ van Rozet, de Bibliotheek Arnhem, Kunstbedrijf Arnhem, Erfgoedcentrum, Volksuniversiteit, kunstuitleen ToArt en Restaurant Momento, laten zich tijdens het Open Huis van hun beste kant zien.
Foto’s: Arnhem Nieuws
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
rozetbinnenarnhemnieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen