Terug naar toen! Fietstocht Slag om Arnhem

Foto:

Dit jaar is het 70 geleden dat de Slag om Arnhem is gevoerd. Een bijzonder herdenkingsjaar. Wat is er in september 1944 op en rond de terreinen van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) gebeurd? Hoe zag het er daarvoor uit?

De boswachter organiseert op woensdag 30 juli een middelzware fietstocht over heuvels en door dalen langs markante en nog onbekende punten, die te maken hebben met de oorlogshandelingen in september 1944. Tijdens de tocht wordt in woord en beeld aandacht besteed aan de Slag om Arnhem op de terreinen van het Geldersch Landschap en Kasteelen en deels daarbuiten. Door een gezamenlijke inspanning van de gemeente Renkum, de Stichting Heemkunde Renkum en GLK kunt u hier op een unieke manier kennis van nemen. 
Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.
Lees voor meer achtergrondinformatie: Bijzondere wandelingen in Oosterbeek en Doorwerth
Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca 6 uur; Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p.. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van de GLK jaarkaart; Opmerking: afstand ca 35 km; Startlocatie: parkeerplaats tegenover Camping Warnsborn, Bakenbergseweg 257, Arnhem; Informatie: Peter Palstring tel. 06 – 479 6666 3 of Dick Wijnveldt tel. 06 – 424 75 520
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen