Proef de lente tijdens MoMarket op Tweede Paasdag 

Foto: Momarket

MoMarket is de maandelijkse mode-, design- en kunstmarkt in het hippe en trendy Modekwartier van Arnhem. Bijzondere producten van professionele ontwerpers staan naast unieke, kleinere merken onder de zeven oude bomen van het Elly Lamakerplantsoen. Op maandag 21 april vindt de tiende editie plaats.

MoMarket is een initiatief van ontwerpers en ondernemers uit het Modekwartier en is nadrukkelijk ook bedoeld voor ontwerpers die buiten Arnhem wonen. Naast het inspirerende aanbod van producten is de markt een plek om elkaar te ontmoeten, een drankje te drinken met vrienden of een lekker hapje te eten rondom het gezellige terras van Café Caspar en mode en design hotel Modez.
Het is ook mogelijk een kijkje te nemen in een van de vele ateliers en winkels die het Modekwartier rijk is. Zelfs voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Het leukste Kinderatelier van Nederland, XieXie, verzorgt bijzondere workshops.
“We hebben stands van ontwerpers uit Arnhem, maar ook uit de rest van Nederland. Het aanbod houden we bewust heel gevarieerd: er zijn modeontwerpers, product designers en kunstenaars, maar ook bijvoorbeeld een producent van bijzondere theesoorten. Het gaat om ambachtelijk gemaakte, inspirerende producten, variërend in prijs van voordelig tot iets kostbaarder en van kinderkleding tot bijzondere kunst”, aldus Annet Veerbeek, één van de organisatoren van MoMarket.
Informatie
Maandag 21 april, 12.00 uur – 17.00 uur; Locatie: rond het Elly Lamakerplantsoen en de Sonsbeeksingel, Modekwartier Arnhem; MoMarket is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Velperpoort) en gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving. Toegang gratis. Meer informatie: www.momarket.nl of www.modekwartier.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen