Het Wereld Duo speelt lenteconcert in Showroom Arnhem

Foto:

Kwartiermakers Arnhem organiseren zaterdag 19 april een lenteconcert in Showroom Arnhem van ‘Het Wereld Duo’. Deze Arnhemse formatie bestaat uit Tessa Zoutendijk (viool) en Jaap Berends (gitaar en bas).  Het concert is gratis toegankelijk.

Het duo daagt zichzelf en elkaar steeds uit in het onderzoeken en samenbrengen van verschillende stijlen, smaken, opvattingen en visies. Zij doen dit zo bondig en krachtig dat dit vaak leidt tot een prettig en spetterend resultaat en muziekliefhebbers mogen dit concert dan ook niet missen!
Tessa en Jaap leerden elkaar muzikaal kennen in de Arnhemse muziek-scene en waren beiden nauw betrokken bij de oprichting en totstandkoming van het Arnhems Muziek Platform (AMP). Kijk voor meer informatie over hen op: www.jaapberends.nl en www.tessazoutendijk.nl
Het programma begint om 16.00 uur, de deuren zijn een half uur eerder open. Locatie: Showroom Arnhem, Kleine Oord 177; Entree is gratis, een eigen bijdrage is welkom.
De Kwartiermakers Arnhem organiseren met regelmaat culturele activiteiten en evenementen in gebieden waar stedelijke vernieuwing plaatsvindt. In deze gebieden staan panden leeg en ontstaat ruimte voor initiatief en cultureel ondernemerschap. Voor meer informatie zie: www.kwartiermakersarnhem.nl
Dit concert wordt mede tot stand gebracht door de Gemeente Arnhem en het Arnhems Ondernemers Fonds.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen