Nieuwe editie Arnhems Talent 

Foto:

Donderdagavond 17 april vindt er een nieuwe editie van Arnhems Talent plaats in Musis Sacrum Arnhem. Het gevarieerde culturele programma start om 20.15 uur. Optredens vinden plaats op het podium van de Concertzaal van Musis Sacrum en in Grand Café Mahler. De entree is gratis, dankzij de welwillende medewerking van Musis Sacrum.

Saai – Geen Front 
SAAI is een humoristische voorstelling (dus niet saai) waarin Saai zichzelf willen overtuigen van de kracht van de saaiheid. Hiervoor heeft Saai de input van het publiek hard nodig, want Saai weet ook niet alles.
 
Mixer 
Neem wat tango en voeg een scheutje jazz. Meng in een aantal groovy drums en stijgende 
melodieën en zet de blender op 11. Het resultaat? MIXER – een spannend nieuw project met zes jonge musici van vier nationaliteiten, hun eigen unieke invloeden en stijlen samen te brengen om elk publiek een ervaring om te onthouden. 
In de Concertzaal van Musis Sacrum is een Surprise-Act.
 
Arnhems talenten tijdens Koningsdag bij Klarendal Live 
Op het gezellige plein bij CASPAR aan de Sonsbeeksingel zullen elf talenten uit Arnhem een optreden verzorgen. Meer informatie kunt u lezen op:
http://www.arnhemstalent.nl/agenda-26-april-2014.html
 
Arnhems Talent 
Cultuur heeft te maken met emotie. Wat voor de ene persoon geweldig is, laat een ander onberoerd. Arnhems Talent wil niet oordelen, maar iedereen een podium bieden en u als bezoeker een zeer gevarieerd programma bieden. Arnhems Talent zorgt dat alle disciplines binnen de podiumkunst een plek krijgen. Zo kunt u kennis maken met onbekende talenten uit Arnhem. 
Foto boven: Mixer; foto onder: Saai
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen